вторник, 1 декабря 2015 г.

Участь у Міжнародному форумі «Науковці та освітяни України в ім’я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства»

30 листопада 2015 року у Києві відбувся Міжнародний форум «Науковці та освітяни України в ім’я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства», за участю народних депутатів України, представників адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів, Органів державної влади та місцевого самоврядування, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук, Національної академії аграрних наук, Національної академії правових наук, іноземних наукових установ.
Чернігівський професійний ліцей побуту
 Організатори заходу – Академія вищої освіти України та Український інформаційно-видавничий центр «Галактика». Мета Форуму – скоординувати зусилля наукової та освітянської еліти для розв’язання кризової ситуації, налагодити механізм демократичного діалогу з державними інституціями, залучити широке коло науковців та освітян, представників урядових структур і засобів масової інформації до обговорення питання щодо реального стану та проблем реформування науково-освітянської сфери України.
Учасникам Форуму було презентовано видання «Науковці та освітяни України» з інформаційними даними та науковими напрацюваннями, що видається на кошти спонсорів, а кращих представників науки та освітянської сфери відзначили нагородами та грамотами.
Чернігівський професійний ліцей побутуСеред нагороджених учасників був і  директор Чернігівського професійного ліцею побуту Копистко Т.М. В урочистій обстановці Копистко Тамара Миколаївна була відзначена нагрудним знаком «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки», отримала освітнє видання «Науковці та освітяни України», в якому висвітлено сучасний розвиток, широку інтеграцію та надбання освітньої діяльності кращого  навчального закладу міста Чернігова , сертифікат за участь у форумі та матеріали роботи закладу надруковані у  виданні «Науковий інтелект України»

Комментариев нет:

Отправить комментарий