четверг, 6 июля 2017 г.

Випуск груп 01Ш-14, 02Ш-14, 04Ш-14

30 червня 2016 року в Чернігівському професійному ліцеї побуту відбувся випуск груп 01Ш-14, 02Ш-14, 04Ш-14, які опанували професію «швачка, кравець».
Випускників привітала директор навчального закладу Копистко Тамара Миколаївна і вручила грамоти кращим учням за успіхи у навчанні, активну участь у громадському та позаурочному житті ліцею, а також подяки батькам за хороше виховання дітей.
Випускники приймали вітання від майстрів виробничого навчання, класних керівників та батьків, які бажали, щоб знання, отримані в ліцеї, допомагали у здійсненні  задуманого, сприяли у виборі життєвого шляху. Окрасою свята стали випускні роботи учнів «Квіткові мелодії».
На святі були присутні роботодавці: інженер з охорони праці ПрАТ ЧШФ «Елегант» Юрченко Р.К., начальник виробництва ТОВ ШФ «Галант» Іванченко С.А., директор ТОВ Чернігівська фабрика головних уборів «Кепка» Машковська Ю.С., начальник виробництва ТОВ Чернігівська фабрика головних уборів «Кепка» Безкоровальна О.П.

Особливо пишаємося, що Машковська Ю.С., Безкоровальна О.П. – випускники нашого ліцею, які продовжують його славні традиції.











Комментариев нет:

Отправить комментарий