четверг, 14 апреля 2016 г.

«Зірка профтехосвіти»

13 квітня 2016 року на базі нашого ліцею відбувся фінал обласного конкурсу педагогічної майстерності викладачів професійно-технічних навчальних закладів «Зірка профтехосвіти». Конкурс проходив у три етапи: перший - у навчальних закладах,  другий - відбірковий, у якому оцінювались творчі напрацювання учасників, та третій - фінальний, який став справжнім святом.
У фіналі за рішенням журі взяли участь 10 викладачів. Наш ліцей представляла Лоханська Лариса Сергіївна, викладач української мови та літератури.
На святі були присутні начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький та заступник голови Чернігівської міської ради  Ольга Хоніч, які привітали учасників фіналу і побажали їм перемоги в конкурсі.
Фіналісти рекламували свою спеціальність у конкурсі «Мій предмет – моя гордість», змагались за звання найрозумнішого, відповідаючи на питання з педагогіки, методики навчання, історії української освіти та загальної ерудиції, демонстрували свої вміння у талант-шоу «Моє дозвілля».
Лариса Сергіївна особливо вразила глядачів у талант-шоу «Моє дозвілля». Вона декламувала вірш Івана Франка «Якби ти знав», який присвятила волонтерам «Жіночої сотні» Чернігова.
Конкурсанти отримали  відзнаки у восьми номінаціях.  Виступ Лариси Сергіївни високо оцінили глядачі, і вона отримала відзнаку у номінації «Глядацькі симпатії».
Вітаємо Ларису Сергіївну з успішним виступом!

Бажаємо творчих успіхів і професійного зростання!












Комментариев нет:

Отправить комментарий