среда, 24 февраля 2016 г.

Здобутки наших колег

          Видатний педагог  В.О. Сухомлинський писав, що « немає людей більш допитливих, невгамовних, більш одержимих думками про творчість, як учителі». Творчість – це діяльність, результатом якої є щось якісно нове, неповторне. Педагоги нашого ліцею це розуміють і прагнуть постійно знаходитися на сучасному рівні знань, вільно адаптуватися до нових тенденцій життя. Вони беруть активну участь у конкурсах, семінарах, вебінарах, конференціях, проходять курси підвищення кваліфікації.
         Свідченням цього є  досягнення педагогів ліцею.
Рудик Ольга Миколаївна нагороджена дипломом за зайняте І місце в номінації «Застосування інноваційних технологій навчання та виховання» конкурсу «Краща випускна робота – 2015».
Шликова Наталія Миколаївна нагороджена дипломом за зайняте І місце у обласному конкурсі на краще комплексно-методичне забезпечення професійної підготовки з предмета «Матеріалознавство».
Боровик Альона Василівна нагороджена дипломом за зайняте ІІ місце у обласному огляді-конкурсі серед професійно-технічних навчальних закладів на кращий кабінет з предмета «Захист Вітчизни».
Ходякова Марина Віталіївна нагороджена дипломом за зайняте ІІІ місце у обласному конкурсі «Найкращий педагогічний блог» серед професійно-технічних навчальних закладів.
Гуменюк Андрій Володимирович та Ходякова Марина Віталіївна отримали сертифікати учасників обласного конкурсу «Найкращий педагогічний блог» серед професійно-технічних навчальних закладів.
Пишаємося нашими колегами та бажаємо їм подальших успіхів та творчого зростання!!!









Комментариев нет:

Отправить комментарий