четверг, 19 ноября 2015 г.

Наочність варта не тільки сотні слів, а й утричі ефективніша за одні лише слова.

19.11.2015 року в Чернігівському професійному ліцеї побуту відбувся відкритий урок викладача математики Головач О.О. Методична мета уроку «Розвиток пізнавальної активності учнів шляхом використання ІКТ».
         На уроці викладач використовувала найбільш доцільні форми роботи, які вдало компонувалися з етапами уроку. Актуалізація знань з попередньої теми  здійснювалась за допомогою вправи «Встанови відповідність», що дало змогу учням налаштуватися на сприйняття нового матеріалу. Мотивація проводилась у вигляді учнівських презентацій, які готувались як випереджувальні завдання.
 Викладання нового матеріалу відбувалось як поєднання розповіді викладача і бесіди з учнями, яка супроводжувалась демонстрацією презентації.
В процесі засвоєння знань учні виконували  завдання, представлені на слайдах, як в усній, так і в письмовій формі. Систематизація проводилась в процесі роботи з опорними конспектами.

          Враження від своєї роботи на уроці учні відобразили на листку самооцінювання, що послугувало критерієм для вибору диференційованого домашнього завдання.









Комментариев нет:

Отправить комментарий