четверг, 22 октября 2015 г.

Обласна секція методистів та заступників директорів з навчальної роботи ПТНЗ

21 жовтня 2015 року у Чернігівському професійному ліцеї побуту відбулася обласна секція методистів та заступників директорів з навчальної роботи ПТНЗ. Гостей радо привітала директор ліцею Тамара Миколаївна Копистко та  побажала  їм  плідної роботи.
У засіданні взяли участь директор НМЦ ПТО в Чернігівській області Віктор Володимирович Гріненко, методисти НМЦ ПТО Наталія Миколаївна Ткач та Ірина Іванівна Красковська.
Заступник директора Чернігівського професійного ліцею побуту Світлана Анатоліївна Тронь розповіла про одну з інноваційних навчальних технологій – «Квест», що активно впроваджується у практику роботи педагогами  ліцею.
Учасникам секції був представлений бінарний урок перукарської справи та виробничого навчання із застосуванням цієї технології, проведений викладачем Іриною Миколаївною Купою та майстром виробничого навчання Анною Володимирівною Міцук, при обговоренні якого присутні не шкодували слів подяки, високих оцінок та слушних порад авторам уроку.
Технологія «Квест» неабияк зацікавила учасників секції, які із задоволенням, об’єднавшись у три команди, взяли участь у квест-перегонах «Перлини життя». У проведенні перегонів допомагали квест-експерти – викладачі ліцею Лариса Сергіївна Лоханська, Наталія Сергіївна Стецюн та Віталій Васильович Рижий. Після підведення підсумків перегонів учасники секції повернулись до питань, винесених на обговорення.
По завершенні своєї роботи присутні  висловили подяку – дирекції Чернігівського професійного ліцею побуту, його методисту за створення творчої  атмосфери та забезпечення належних умов для роботи  секції.






































Комментариев нет:

Отправить комментарий