суббота, 16 мая 2015 г.

Лідер року - 2015

Лідер року - 2015
           






          Вітаємо ученицю Чернігівського професійного ліцею побуту Ірину Ворох з перемогою в номінаціі «Лідер року - 2015», яка за підсумками обласного конкурсу «Учень року– 2015» 13-14 травня 2015 року представляла Чернігівську область у заключному етапі міжрегіонального конкурсу «Учень року» між професійно-технічними закладами України, який відбувся  на базі ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище»у Сумській області.
      У заключному етапі взяли участь 24 претендента, а це кращі учніз 21професійно-технічних училищ Сумщини, 2 з Полтавщини, 1з Чернігівщини.
Учасники змагалися у таких конкурсах:
  • Візитна картка «Дозвольте відрекомендуватися». Учасники конкурсу у формі творчого проекту, мультимедійної презентації розкривали своє ставлення до світу, власну формулу успіху, найважливіші події в особистому житті, ідеал особистості, шлях до своєї мрії.
  •  Конкурс: «Світ моїх захоплень». Учасники розкривали свої таланти (розповідали вірші, малювали картини, співали, танцювали).
Ірина показала свій талант у формі моно-спектаклю, чим вразила членів журі своєю харизмою та багатогранним талантом.
  • Конкурс  «Мій навчальний заклад». Презентація проходила у форматі виставки. За допомогою рекламної продукції, стендів, домашньої заготовки власного виробу учасники розповідали про навчальний заклад та свою професію.    
Наша учасниця продемонструвала навчальний заклад та свою професію за допомогою друкованої рекламної продукції,  флористичних настільних виробів  власного виробництва та виробів, які прикрашали святкові сукні на манекенах. Та і сама  учасниця виділялась серед конкурсантів сучасним українським  костюмом, який був прикрашений чарівними маками власного виробництва.    
  •  Конкурс  на кращий нарис, листівку, власний вірш присвячені 70 – річчю перемоги в Великій Вітчизняній війні на тему: «Ми низько голови схиляємо перед великим подвигом твоїм».
Ірина розповіла проникливу баладу про матір, заспівала пісню для ветеранів ВВВ та бійців АТО, які знаходились під час цього конкурсу в актовій залі. Своїм співом та віршем вона розчулила всіх присутніх в залі.

  • експромт «Моя позиція»

Комментариев нет:

Отправить комментарий