понедельник, 6 апреля 2015 г.

31 березня 2015 року в Чернігівському професійному ліцеї побуту відбувся відкритий бінарний урок «Обробка оборок, воланів, рюш» з предмету «Технологія виготовлення одягу» та виробничого навчання. Методична  мета: використання ІКТ на уроках «Технологія виготовлення одягу» та виробничого навчання з метою ефективного засвоєння учнями навчального матеріалу.
Викладач Галавська Г.А. та майстер виробничого навчання Бараковських Н.А. вдало застосовували різні методи навчання та форми організації діяльності учнів: індивідуальну, фронтальну, групову. Протягом уроку викладач та майстер виробничого навчання демонстрували тісну співпрацю і доводили своїм учням нерозривний зв’язок між теоретичним та практичним навчанням.
Учням було цікаво вивчати новий матеріал за допомогою презентації, познайомитись із засобами малої механізації та сучасним обладнанням, що використовується в промисловості, спробувати свої сили при виконанні практичних вправ.
Закріплення навчального матеріалу відбулося у формі гри «Хрестики-нолики», яка зацікавила не лише учнів, а й присутніх на уроці педагогів.
Підводячи підсумки уроку «Технологія виготовлення одягу» та вступного інструктажу з виробничого навчання учні самостійно оцінили доступність викладення матеріалу, прикріпивши до своїх фартухів квіти відповідного кольору.
Щоб надихнути учнів на плідну та творчу працю, їм було запропоновано на декілька хвилин уявити себе глядачами показу нової колекції моделей із застосуванням оздоблювальних елементів від всесвітньо відомого модного дому «Gucci». Показ відеоролика супроводжувався уривком з художнього твору у виконанні майстра виробничого навчання.




Комментариев нет:

Отправить комментарий